Αθλητισμός

Live από το ΒΑΚ η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Το μέλλον του ΟΦΗ κρέμεται σε μία κλωστή και όλοι βρίσκονται εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης που θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά στο κλειστό του ΒΑΚ.

Ήδη πολύς κόσμος βρίσκεται στο κλειστό, όπως και η πλειοψηφία των παραγόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ. Εκεί είναι και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την εταιρεία από το Κατάρ και φέρεται να έχει έτοιμη πρόταση για την αγορά που πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ.

To neakriti.gr θα σας μεταφέρει άμεσα όλες τις εξελίξεις από τη Γενική Συνέλευση...

Ξεκινά η διαδικασία στο κλειστό του ΒΑΚ, με πρόεδρο της συνέλευσης τον Χρήστο Μιχαλόπουλο και γραμματέα τον Παναγιώτη Σπυριδάκη. Στη συνέλευση υπάρχει απαρτία και έτσι όλα τα θέματα θα συζητηθούν κανονικά. Εντωμεταξύ, περίπου 500 άτομα δίνουν το "παρών" στο κλειστό του ΒΑΚ.

Το παρών δεν δίνει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.

Στην ομιλία του ο Ανδρέας Μανουσάκης τόνισε ότι το χρέος τα τελευταία χρόνια δεν μειώθηκε αλλά μεγάλωσε και τόνισε ότι η Γ' Εθνική δεν είναι λύση. Αναφορικά με το "ναυάγιο" με τους Ιταλούς είπε ότι έγιναν διάφορα γεγονότα της τελευταίες ημέρες, όπως το ότι έκαναν έξωση στον συνεργάτη του Γκατούζο, τον Γκαετάνο, και αυτός κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του!

Γίνονται ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, με τον πρόεδρο να απαντά ότι τα στοιχεία που υπάρχουν θα δοθούν στην δημοσιότητα.

Τώρα έχει πάρει το λόγο ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανόλης Βασιλάκης και αναφέρεται στα οικονομικά.

Αποφασίστηκε η απερχόμενη διοίκηση να μην απαλλαχθεί από τη διαχειριστική χρήση της προηγούμενης σεζόν. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων κ. Διαλυνάς κάνει λόγο για οικονομικές ατασθαλίες. Νωρίτερα, υπήρξε ένταση στην κερκίδα και ηρέμησαν τα πνεύματα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Ακολουθεί συζήτηση σχετικά με την επιστολή ενδιαφέροντος για τη "Royal Group" από το Κατάρ. Ο δικηγόρος κ. Φουκαράκης που εκπροσωπεί την εταιρεία παίρνει το λόγο αλλά τονίζει ότι λόγω του δικηγορικού απορρήτου δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω, απλά ως κομιστής της πρότασης, δηλώνει παρών στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Την επιστολή διαβάζει ο πρόεδρος της συνέλευσης, Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Το λόγο ξαναπήρε ο Ανδρέας Μανουσάκης και είπε ότι κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε  ότι νέος προπονητής θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Όσον αφορά το θέμα της "Royal Group" δεν συζητείται από τη Γενική Συνέλευση αλλά θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η Γενική Συνέλευση έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί. Ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ, Αριστείδης Λεβεντάκης έκανε πρόταση ώστε οι τρεις πρόεδροι (ΠΑΕ, Ερασιτέχνη και Συλλόγου Μετόχων), να κάνουν μία επιτροπή που θα διερευνήσει το ενδιαφέρον της εταιρείας από το Κατάρ.

Σχόλια