default-image

Συνέλευση... ορόσημο σήμερα για τον ΟΦΗ

Ηράκλειο
Συνέλευση... ορόσημο σήμερα για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τεντωμένο σχοινί… ακροβατεί ο ΟΦΗ, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και η σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ είναι η πιο καθοριστική των τελευταίων ετών.

Η… καρδιά της ομάδας του Ηρακλείου θα χτυπά στις 4 μ.μ. στο κλειστό του ΒΑΚ, όπου αναμένεται να συζητηθούν… καυτά θέματα.

Μέσα από μια σειρά προβλημάτων, με επίκεντρο το οικονομικό, η εξεύρεση λύσης είναι το ζητούμενο, προκειμένου να φανεί… φως στο τούνελ.

Από τις προηγούμενες ημέρες έχουν αποτυπωθεί πολλές απόψεις, διαφορετικές μεταξύ τους, ενώ υπάρχουν και πολλά σενάρια για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια διαδικασία που θα δείξει αν μπορεί ο ΟΦΗ να σταθεί ξανά… όρθιος και να δώσει τη "μάχη" του μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό το κλίμα έβγαινε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, όμως μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.

Αναλυτικά τα θέματα της σημερινής συνέλευσης, που πάντως θα έχει αρκετά… επιπρόσθετα: «Σύμφωνα με το νόμο, το Καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας καλούνται οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ σε τακτική Γενική Συνέλευση την 5η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00, στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης ΟΦΗ που βρίσκεται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, στην περιοχή Σκαφιδαράς Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης, για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και  των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών, για τη χρήση 01/07/2013-30/06/2014.

2. Απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο.

3. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2014-2015.

5. Εφαρμογή άρθρου 48 του Νόμου 2190/20.

6. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

7. Διάφορες ανακοινώσεις.

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερησίας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται τη 19η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News