default-image

"Χάσαμε αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος"

Ποδόσφαιρο
"Χάσαμε αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την παρουσία που είχε η ομάδα του στο ματς με τον Ολυμπιακό έμεινε ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος θεωρεί ότι ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε αποσπάσει και ένα θετικό αποτέλεσμα.

"Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά, ακόμη και τα μικρότερης ηλικία έδειξαν χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Παίξαμε το πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον πρωταθλητή και σε μια πολλή δύσκολη έδρα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να βγούμε οργανωμένα στην επίθεση. Τα παιδιά το κατάφεραν. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις για ένα τέτοιο παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά και συνέχισε:

"Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να σκοράρει -αν θυμάμαι καλά- στην πρώτη του ευκαιρία. Χάσαμε αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος. Κάναμε μια ήττα εντός προγράμματος. Πλέον ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια".

Για την παρουσία των "μεγάλων" τη φετινή περίοδο, είπε: "Οι μεγάλες ομάδες παρουσιάζονται πεσμένες συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια αλλά και οι άλλες ομάδες έχουν καλά ρόστερ με έμπειρους παίκτες αλλά και ακριβά ρόστερ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News