default-image

Σούπερ Λίγκα: "Δεν είχε πρόβλημα το γήπεδο"

Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα: "Δεν είχε πρόβλημα το γήπεδο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέση πήρε η Σούπερ Λίγκα για τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Παναθηναϊκό λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός διεκόπη, αρχικά, δυο φορές εξαιτίας της ομίχλης που υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου, μέχρι να σταματήσει οριστικά από τον διαιτητή Αρετόπουλο.

Οι πράσινοι εξέφρασαν τα παράπονα τους και τόνισαν πως είχαν ζητήσει από την Σούπερ Λίγκα να γίνει το παιχνίδι κάποιες ώρες νωρίτερα, με την Λίγκα να τονίζει πως δεν μπορούσε να προβλέψει τις καιρικές συνθήκες 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (όταν έγινε και το αίτημα).

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής αναφέρουν τα εξής:

"Η Λίγκα μπορεί να εγγυηθεί για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μέσω των συνεργατών της που ελέγχουν τα γήπεδα πριν γίνουν τα παιχνίδια (όπως έκανε και με τους Ζωσιμάδες).

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Ιωαννίνων ήταν σε καλή κατάσταση, οπότε δεν υπήρχε λόγος να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Το ότι στη συνέχεια διεκόπη από τον διαιτητή λόγω ομίχλης, άρα των καιρικών συνθηκών που προέκυψαν στη συνέχεια, είναι κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει, ούτε να προβλέψει η Λίγκα (εξάλλου το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε 48 ώρες πριν το παιχνίδι)".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News