default-image

Έξαλλοι στον Ατρόμητο, κλειδωμένοι οι διαιτητές

Ποδόσφαιρο
Έξαλλοι στον Ατρόμητο, κλειδωμένοι οι διαιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για αλλοίωση αποτελέσματος κατηγόρησε τους κλειδωμένους στα αποδυτήρια διαιτητές του Ατρόμητος-Καλλονή ο Γιώργος Σπανός, με αφορμή το γκολ του Ναπολεόνι που δεν μέτρησε.

Έξαλλοι ήταν οι άνθρωποι του Ατρομήτου μετά το παιχνίδι με την Καλλονή που τελείωσε 0-0, καθώς θεωρούν πως κακώς δεν μέτρησε γκολ που σημείωσε ο Ναπολεόνι. Το τέρμα δεν μέτρησε, αφού υποδείχθηκε οφ σάιντ, κάτι που αμφισβητούν οι Περιστεριώτες (στην τηλεοπτική μετάδοση δεν υπήρξε ριπλέι με γραμμή, αλλά η αλήθεια είναι πως ενδεχομένως καλύπτεται).

Ο Γιώργος Σπανός έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια για να εκφράσει τα παράπονά του, αλλά βρήκε τους διαιτητές κλειδωμένους μέσα σε αυτά, κάτι που τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει:

«Έχετε κάνει αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Πιπίνης κάλυπτε τον Ναπολεόνι! Πρώτα δεν μας σέβεστε και μετά κλειδώνεστε στα αποδυτήρια», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου.

Μάλιστα, ανάλογα μίλησε και στους εκπροσώπους του Τύπου: «Πείτε ότι ο Σπανός λέει για αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω» τόνισε σαφώς εκνευρισμένος ο κ. Σπανός, ενώ οι άνθρωποι του Ατρομήτου σχολίαζαν πως μετά τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού, η διαιτησία στα παιχνίδια της ομάδας δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων…

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News