default-image

Λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι

Ποδόσφαιρο
Λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Καλλονή στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Περιστεριώτες δεν βρήκαν λύσεις στη γραμμή κρούσης με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο κυνήγι για την πεντάδα.

Ύστερα από ένα 20λεπτο δίχως επί της ουσίας να σημειωθεί κάποια σημαντική φάση, ο Ούμπιδες στο 21' σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χογκ.  Στο 25' ο Μαλτέζος γκολκίπερ της ΑΕΛΚ υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή απόκρουση, μετά την καρφωτή κεφαλιά του Ναπολεόνι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν για πρώτη φορά στο 26'. Αρχικά το σουτ του Μίνγκα βρήκε το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ,  ενώ ο Λευκορώσος ακολούθως απέκρουσε το σουτ του Καλτσά. Στο 39' ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ, ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους σημειώθηκε στο 65', λεπτό κατά το οποίο η κεφαλιά του Παπάζογλου πέρασε πάνω από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, ο Μπρίτο τσίμπησε προ του Χογκ, αλλά ο Τσαμπούρης απομάκρυνε προ του Παπάζογλου που ετοιμαζόταν να εκτελέσει. Στο 69' την κεφαλιά του Αντέτζο μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο στο 71' να ρίχνει στο ματς τον Κατσουράνη, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (83' Τάτος), Κούρος, Δημούτσος (71' Κατσουράνης), Μπρίτο, Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (71' Καραμάνος).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ματζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Πιπίνης, Χωριανόπουλος (77' Μανούσος), Κεϊτά, Καλτσάς, Μίνγκας (87' Καμαρά), Τσαμπούρης, Χουάνμα (90'+3' Γιώργου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News