Αθλητισμός

Το tweet του Λέτο και η… διάψευση του Παναθηναϊκού

Μπορεί ο Σεμπάστιαν Λέτο να άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, αλλά στο στρατόπεδο του τριφυλλιού κρατούν χαμηλούς τους τόνους τονίζοντας ότι για φέτος δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Το tweet του Σεμπάστιαν Λέτο το μεσημέρι της Κυριακής, άναψε ξανά… φωτιά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Γιατί κακά τα ψέματα, ο Αργεντινός (που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στο πέρασμά του) άφησε… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής τους κάποια στιγμή στο μέλλον.

Για την ακρίβεια ανέφερε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού είμαι πολύ ευτυχισμένος να εισπράττω τόση αγαπά..καμία φορά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…».

Την ίδια ώρα, όμως, οι άνθρωποι του τριφυλλιού έσπευσαν να… ηρεμήσουν τα πνεύματα γύρω από τα σενάρια και τις ελπίδες του κόσμου. Έτσι, οι πράσινοι ξεκαθαρίζουν πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα θέμα Λέτο, ενώ δεν έχει υπάρξει ούτε καν επαφή μαζί του.

Παράλληλα, όμως, δεν κλείνουν οριστικά το θέμα με τον «Σέμπα», καθώς το καλοκαίρι είναι πιθανό να αλλάξουν πολλά. Κάτι που άλλωστε επιβεβαίωσε «ορθά-κοφτά» και ο Γιάννης Αναστασίου προ ημερών σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε.

Σχόλια