default-image

«Ποδαρικό» για την Α1 του μπάσκετ στην Πυλαία

Μπάσκετ
«Ποδαρικό» για την Α1 του μπάσκετ στην Πυλαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό κάνει σήμερα… ποδαρικό στο 2015 η  Α1  του μπάσκετ.  

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στο «Παλατάκι» (4/1, 17:00) είναι αυτό συγκεντρώνει τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ.

 Όπως επισήμανε ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στην αναμέτρηση: «Παίζοντας με τον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, να μην αφήσεις ούτε μία στιγμή χαλάρωσης, διότι ο αντίπαλος είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται τα λάθη. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει πολύ καλό ρυθμό το τελευταίο διάστημα, παίζει σε πολύ γρήγορο ρυθμό από την άμυνα στην επίθεση, είναι πιεστικός στην άμυνά του και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη επίθεση, ώστε να φύγει γρήγορα στον αιφνιδιασμό για το εύκολο καλάθι. Είναι και μία ομάδα όμως με πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα και σίγουρα έχει ποιότητα και αποτελεσματικότητα και κάτω από τα καλάθια».

 Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την πλευρά του Παναθηναϊκού τόνισε: «Το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς μας φέρνει στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια από τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και με μια αξιοπρόσεκτη και πολύ καλή πορεία στο Eurocup. O ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ξεκάθαρες αρχές, καλοδουλεμένη και πρέπει να φανούμε πανέτοιμοι διότι είμαστε σίγουροι ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει λοιπόν να ετοιμαστούμε να παίξουμε κι εμείς αντίστοιχα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News