Αθλητισμός

Έρχεται στον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος

Μέσα σε κλίμα έντονης ανησυχίας για το μέλλον, στον ΟΦΗ γίνονται οι πρώτες κινήσεις ώστε η ομάδα αγωνιστικά να μπορέσει να πατήσει ξανά στα πόδια της, ενώ διοικητικά έχουν ξεκινήσει ζυμώσεις ενόψει της καθοριστικής γενικής συνέλευσης, που θα γίνει την Δευτέρα στο κλειστό του ΒΑΚ.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της Παρασκευής και το κλίμα συσπείρωσης που προέκυψε, ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της κρητικής ομάδας ενώ γίνονται κινήσεις προκειμένου να διατηρηθεί το υπάρχον υλικό και να βρεθούν μεταγραφικοί στόχοι.

Το θετικό είναι ότι σήμερα κάποιοι ποδοσφαιριστές που φέρονταν να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, όπως οι Λόρια, Μιλιάζες και Μερεμπασβίλι, μετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Βολονάκη. Αντίθετα, οι Ραζάκ και Αντελέγιε δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από την άδεια που είχαν πάρει και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Όσον αφορά τα διοικητικά ζητήματα, το μυαλό όλων στρέφεται στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση και τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι μέτοχοι, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ΟΦΗ. Στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής φάνηκε μία τάση ώστε να πέσουν οι τόνοι και να πάει ο ΟΦΗ με ψυχραιμία στις διαδικασίες της Δευτέρας. Επιβεβαιώνεται πάντως ότι προτάθηκε στο Νίκο Μαχλά η ανάληψη της προεδρίας, κάτι που ο ίδιος δεν αποδέχτηκε στην παρούσα φάση…

Σχόλια