default-image

«Καζάνι που βράζει» και ο μπασκετικός ΟΦΗ

Μπάσκετ
«Καζάνι που βράζει» και ο μπασκετικός ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ του  ΟΦΗ τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Το 2015 δεν μπήκε με τις καλύτερες προοπτικές καθώς νοκ άουτ για τουλάχιστον δύο μήνες θα τεθεί ο Βασίλης Κιτσούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από κήλη στη μέση και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ προσπάθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα με θεραπευτική αγωγή, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό κι έτσι αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο. Εκείνο που… καίει, όμως όλους τους παίκτες της ομάδας είναι το οικονομικό. Οι πληρωμές είναι δύο μήνες πίσω με αποτέλεσμα να υπάρχει αναβρασμός και γκρίνια. Η διοίκηση υποσχέθηκε, πάντως, ότι ως  τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ζητώντας πίστωση χρόνου από τους αθλητές. Εκείνοι έκανα δεχτό το αίτημα, θα κάνουν λίγο υπομονή, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον σε περίπτωση που υπάρξει νέα καθυστέρηση.

Κατά τα άλλα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος  της Α2 το ερχόμενο Σάββατο με τον ΟΦΗ να υποδέχεται το Λαύριο. Έδωσε μάλιστα φιλικό κόντρα στο Ηράκλειο στο κλειστό του ΒΑΚ, όπου υπήρχε άλλη μία απουσία-έκπληξη, αυτή του Γιάννη Λιανού. Ο έμπειρος φόργουορντ δεν είναι τραυματίας, αλλά προς το παρόν δε διευκρινίζεται ο λόγος της απουσίας του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε , ο ΟΦΗ επικράτησε με 79-62 του Ηρακλείου σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη πίεση και από τις δύο ομάδες. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά οι «ασπρόμαυροι»  έτρεξαν ένα σερί, πήραν μία διαφορά και τη διατήρησαν ως το τέλος. Εκείνος που πρέπει να είναι ευχαριστημένος, ωστόσο, είναι ο Βασίλης Ράλλης, ο οποίος είδε να επιστρέφουν στη δράση οι τραυματίες Παπαδάκης, Πετράκης, Τσερκιτσόγλου και Μπόγδανος. Απουσίαζε, ωστόσο, ο Πάλλης, ο οποίος είναι κλινήρης.

Για την ιστορία τα δεκάλεπτα ήταν: 16-16, 41-30, 60-45, 79-62.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News