default-image

«Ο Γκατούζο θα μιλήσει για τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
«Ο Γκατούζο θα μιλήσει για τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λουίτζι Ρίτσιο, στενός συνεργάτης του Γκατούζο και στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ θα μιλήσει για τα όσα συνέβησαν στον ΟΦΗ και έφεραν την αποχώρηση του απο την κρητική ομάδα.

«Στην παρούσα φάση θα πρέπει να σεβαστούμε την θέση του Γκατούζο. Ανακοίνωσε την παραίτηση του από τον ΟΦΗ και δεν θέλησε να πει περισσότερα», τόνισε στο gazzetta.gr ο Λουίτζι Ρίτσιο για να προσθέσει: «Αυτή είναι η θέση του. Πιστεύω πως σύντομα θα μιλήσει και θα παραθέσει τις απόψεις του. Θα έχουν μεγαλύτερη σημασία τα λεγόμενα του από το να αναφερθώ εγώ στον ΟΦΗ και και την κατάσταση στην ομάδα».

Ο 36χρονος ασίσταντ θεωρείται το δεξί χέρι του πρώην σταρ της Μίλαν. Αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2011 αγωνιζόμενος στην Σαλερνιτάνα.

Η γνωριμία του με τον Γκατούζο χρονολογείται από την εποχή που αμφότεροι συνυπήρξαν στο έμψυχο δυναμικό της Ρέιντζερς (1997/98).

Ο Ρίτσιο αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του μέχρι πρότινος τεχνικού του ΟΦΗ στη Σιόν αλλά και στην Παλέρμο. Πλέον αναμένει το επόμενο βήμα του συμπατριώτη του, ο οποίος επεξεργάζεται τις πρώτες προτάσεις που έχει στα χέρια του μετά την σύντομη προπονητική περιπέτεια του στον πάγκο του ΟΦΗ.

Η Κάζαρ Λάνκαραν προσφέρει πολλά λεφτά στον Γκατούζο, ωστόσο ο τελευταίος δείχνει επιφυλακτικός εξετάζοντας και άλλες προτάσεις από ιταλικούς συλλόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News