default-image

Δύο ακόμη αγώνες για Κυριακοπούλου

Σπορ
Δύο ακόμη αγώνες για Κυριακοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μπέρμιγχαμ και η Στοκχόλμη θα είναι δύο από τις σημαντικότερες στάσεις της πρωταθλήτριας του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ θα πάρει  μέρος σε δύο μίτινγκ στο Ρουέν και στο Βαντέ, διοργανώσεις που ανήκουν στη σειρα "Elite Perche tour", που διοργανώνουν με συνέπεια κάθε χρόνο οι Γάλλοι.

Η Κυριακοπουλου, στις 24 του μηνός στο Ρουέν στην πρώτη από τις δύο…γαλλικές στάσεις της, θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύο σπουδαίες του αγωνίσματος. Πρόκειται για την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 στο Νταεγού και κορυφαία της περσινής σεζόν - βάση επίδοσης - Φαμπιάνα Μούρερ, αλλά και τη νικήτρια το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, Αντζέλικα Σιντόροβα.

Στις 31 του ίδιου μήνα στο Βαντέ, η Κυριακοπούλου θα συναντήσει τις Βανέσα Μπόσλακ και Γιρίνα Σβομπόντοβα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, που έχει ως στόχο της σεζόν την διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Πράγα, θα έχει την ευκαιρία από την αρχή της σεζόν να κάνει δυνατούς αγώνες, που θα της επιτρέψουν να βρεθεί στα επίπεδα που επιθυμεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News