default-image

Ώθησε στην έξοδο τον Τζέραρντ και τώρα τον θέλει δανεικό

Ποδόσφαιρο
Ώθησε στην έξοδο τον Τζέραρντ και τώρα τον θέλει δανεικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει με τη φυγή του Στίβεν Τζέραρντ προσπαθεί η διοίκηση της Λίβερπουλ, η οποία φαίνεται να καταθέτει νέα πρόταση στον Άγγλο για να αγωνιστεί ως δανεικός του χρόνου…

Η Λίβερπουλ με τις κινήσεις της ώθησε τον εμβληματικό αρχηγό της να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του φίλαθλου κοινού.

Ο 34χρονος μέσος ανακοίνωσε χθες την απόφασή του και όλα δείχνουν πως ο επόμενος σταθμός του θα είναι το MLS. Η Telegraph στο σημερινό της φύλλο δίνει μια νέα τροπή στην υπόθεση αναφέροντας πως εφόσον ο Τζέραρντ μετακομίσει στις ΗΠΑ, τότε η Λίβερπουλ-ναι, αυτή που τον ώθησε στην έξοδο-θα επιχειρήσει να τον πάρει δανεικό στο διάστημα που δεν θα υπάρχει δράση στο αμερικανικό πρωτάθλημα, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2016 και μετά!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί κατά το παρελθόν με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη Μίλαν, αλλά και τον Τιερί Ανρί και την Άρσεναλ. Άγνωστο είναι αν αυτή η κίνηση των «κόκκινων» θα κατευνάσει τα πνεύματα ή θα ξεσηκώσει ακόμη περισσότερο τους οπαδούς εναντίον της.

Ο ίδιος ο Τζέραρντ στην ανακοίνωση της απόφασής του δήλωνε πρόθυμος να επιστρέψει στη Λίβερπουλ μελλοντικά για να αναλάβει κάποιο πόστο. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να επιστρέψει από το ίδιο μετερίζι… Σαν ποδοσφαιριστής, έστω και για λίγο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News