Αθλητισμός

Δεν αποχωρίζεται την Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Κατά καιρούς πολλοί είναι οι μνηστήρες που επιθυμούν την απόκτηση του Λιονέλ  Μέσι, αλλά ο ίδιος δε θέλει με τίποτα να αποχωριστεί την Μπαρτσελόνα. Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι προσπάθησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω, όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo.

Μόνο Μπαρτσελόνα υπάρχει στον ορίζοντα για τον Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της El Mundo Deportivo, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Τσέλσι αποφάσισαν να αποσύρουν τα μυστικά πλάνα τους για την απόκτηση του Αργεντινού σταρ, ο οποίος παραμένει στους «μπλαουγκράνα».

Η καταλανική εφημερίδα παραδέχεται πως ο «Λέο» βρέθηκε κάποια στιγμή σε σκέψεις για το μέλλον του. Η αποδυνάμωση της ομάδας σε συνδυασμό με τις δικές του περιπέτειες με τη φορολογία λέγεται πως άρχισαν να τον κάνουν να αμφιβάλει για το αν θα ολοκληρώσει-όπως έχει δηλώσει πως θέλει πράξει-την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Οι σκέψεις αυτές δεν άφησαν ασυγκίνητες τη Σίτι και την Τσέλσι που εξέτασαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορούσαν να κάνουν δικό τους τον Μέσι, κατ’ εντολή των ιδιοκτητών τους. Ωστόσο έλαβαν το μήνυμα από την απέναντι πλευρά πως ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την «Μπάρτσα» και αποφάσισαν να αποσύρουν τα πλάνα τους για την… αρπαγή του. Σε αυτό ρόλο έπαιξαν και οι περιορισμοί του Financial Fair Play, καθώς θα απαιτείτο ένα τεράστιο ποσό (η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μέσι είναι 250 εκατ. ευρώ) για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή.

Σχόλια