Αθλητισμός

Η Super League απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού

Κανονικά στην ώρα που είχε αρχικά οριστεί θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό καθώς η Super League απέρριψε το αίτημα των «πρασίνων» για αλλαγή ώρας.

Ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει τη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» να αλλάξει για νωρίτερα την Κυριακή, καθώς στις 19:30 υπήρχε ο κίνδυνος να υπάρχει πάγος στον αγωνιστικό χώρο.

Η Super League ενημέρωσε τους «πράσινους» πως το αίτημά τους δεν γίνεται αποδεκτό και πως υπάρχουν εγγυήσεις από την εταιρεία που συντηρεί τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του αγώνα.

«Κατόπιν επικοινωνίας και ενημέρωσής μας από την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, σας ενημερώνουμε ότι η εν λόγω εταιρεία μας διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα», αναφέρει η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος στην επιστολή της στην πράσινη ΠΑΕ.

Σχόλια