default-image

Αναστασίου: «Θα δούμε για μεταγραφές»

Ποδόσφαιρο
Αναστασίου: «Θα δούμε για μεταγραφές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενισχυθεί περισσότερο ο Παναθηναϊκός στις δηλώσεις του Γιάννης Αναστασίου, ενώ επισήμανε ότι μπορεί να υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

-το ματς με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι τα Γιάννινα στην έδρα τους είναι δυνατά. Μετά τη διακοπή ανέκαθεν παρουσιάζαμε διαφορετικό πρόσωπο. Σίγουρα η τελευταία μας εικόνα μετά από διακοπή ήταν αρκετά καλή, αλλά τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες γιατί θα παίζουμε σε ένα γήπεδο που δεν ξέρουμε πώς θα είναι με το κρύο. Εμείς όμως πρέπει να πάμε να παίξουμε και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

-το αν η ήττα στην Ξάνθη αποτέλεσε μάθημα: «Ήταν μια κακή στιγμή. Υπάρχουν κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο, πόσω μάλλον που δεχτήκαμε τέσσερα γκολ σε ένα ματς του πρωταθλήματος. Η ομάδα έδειξε πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση σε εκείνο το παιχνίδι. Ξέρουμε τι κάναμε λάθος και τι πρέπει να διορθώσουμε. Το παιχνίδι με την Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν και συγκεντρωνόμαστε στο ματς των Ιωαννίνων».

-το πού θα κριθεί το προσεχές παιχνίδι: «Το ματς θα κριθεί πιο πολύ στην αποφασιστικότητα. Ο ΠΑΣ παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στην έδρα του, είναι αρκετά επικίνδυνος με καλούς παίκτες μπροστά και δυνατά παιδιά στην άμυνα. Θα εξαρτηθούν πολλά και από την αποτελεσματικότητα γιατί το πιθανότερο είναι πως μετά τη διακοπή δεν θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και η ομάδα που θα αξιοποιήσει τις δικές της θα έχει τον πρώτο λόγο».

-το αν ο Παναθηναϊκός έχει πιο στρωτό πρόγραμμα στο εξής: «Θα έλεγα πως κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, για μένα δεν έχει σημασία αν είναι εντός ή εκτός Αθήνας. Αν είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι και σοβαροί, με την κατάλληλη νοοτροπία είτε παίζουμε με αντίπαλο μεγάλης ή μικρότερης δυναμικότητας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το ίδιο κάθε αντίπαλο. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να αλλάξουμε νοοτροπία, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και φαίνεται από τα αποτελέσματα».

-την προσθήκη του Ταυλαρίδη: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και θέλαμε να βάλουμε έναν τέτοιο παίκτη στο παιχνίδι μας. Να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Όποιος αγωνίζεται για μας, θέλουμε να παίζουμε επιθετική άμυνα, κάτι που σε ορισμένα παιχνίδι μας έλειψε. Θεωρώ σε αυτό το κομμάτι με την προσθήκη του Ταυλαρίδη να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

-το αν τον απασχόλησε η ηλικία του Ταυλαρίδη: «Ούτε καν το σκέφτηκα. Πάντα θα υπάρχουν αντικρουόμενες συζητήσεις για την ηλικία ενός παίκτη. Εγώ κοιτάζω αν ένας παίκτης έχει τα στοιχεία που θέλουμε. Από τη στιγμή που είναι ένα παιδί που αγωνίζεται ανελλιπώς στο ελληνικό πρωτάθλημα κι έχει εμπειρία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είδαμε και παίκτες όπως ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης που έκαναν τη διαφορά. Είναι η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος τέτοια, αλλά και η ποιότητα του παίκτη που είναι φοβερός επαγγελματίας και δουλεύει πολύ… Αν είναι 35 ή 17, δεν με απασχολεί πολύ, αρκεί να δουλεύει στο γήπεδο».

-το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, πέρα από δεύτερο στόπερ: «Θα δούμε».

-το αν θα υπάρξει αποχώρηση παίκτη: «Αυτή τη στιγμή ήρθε ο Ταυλαρίδης, δανείσαμε τον Ρισβάνη στον Πανιώνιο, υπάρχουν ακόμη τέσσερις εβδομάδες και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Αυτοί που είναι, θα μείνουν κι αυτοί που πρέπει να φύγουν, θα φύγουν. Είναι ξεκάθαρο. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News