default-image

Λέει αντίο στο τέλος της σεζόν ο Τζέραρντ

Ποδόσφαιρο
Λέει αντίο στο τέλος της σεζόν ο Τζέραρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Στίβεν Τζέραρντ ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τη Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρουν από χθες το βράδυ τα αγγλικά ΜΜΕ ο εμβληματικός άσος των «κόκκινων»  στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετίσει την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει δει πολλές φορές τον εαυτό του να φιγουράρει στις εφημερίδες και στα μέσα. Αυτή η φορά όμως είναι διαφορετική από τις άλλες.

Όπως μεταδίδουν από αργά χθες το βράδυ τα αγγλικά μέσα, ο εμβληματικός αρχηγός θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν και η εφημερίδα "Liverpool Echo" αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Άγγλο μέσο.

Η σημαία των «reds» φέρεται να εξετάζει μια σειρά προτάσεων από το εξωτερικό και φήμες αναφέρουν πως ανάμεσα στους μνηστήρες είναι η LA Galaxy, στην οποία αγωνίστηκε ένας ακόμη μεγάλος ποδοσφαιριστής του Νησιού, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όλα δείχνουν πως ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του θα είναι οι ΗΠΑ. Η τελευταία του εμφάνιση στο «Άνφιλντ» αναμένεται να γίνει στις 16 Μαΐου, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ το τελευταίο του ματς για την Premier League στις 24 του ίδιου μήνα κόντρα στη Στόουκ.

Οι αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης… πολλές. Ο επί σειρά ετών συνοδοιπόρος του στη Λίβερπουλ και την εθνική Αγγλίας, Τζέιμι Κάραγκερ, έγραψε στο Twitter: «Πικρή μέρα για τη Λίβερπουλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο με τα νέα για τον Τζέραρντ. Πιστεύω πως πήρε τη σωστή απόφαση, αν λάβουμε υπόψη όλες τις συνθήκες».

Ο Τζέραρντ έχει περάσει όλη του την ποδοσφαιρική ζωή στη Λίβερπουλ. Στις 29 Νοεμβρίου του 1998 έκανε ντεμπούτο στις καθυστερήσεις του αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπλάκμπερν κι έκτοτε μετρά 695 συμμετοχές και 180 γκολ με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Έχει πανηγυρίσει ένα Champions League (2005), ένα Κύπελλο UEFA (2001), δύο Κύπελλα (2001, 2006), τρία Λιγκ Καπ (2001, 2003, 2012), ένα ευρωπαϊκό κι ένα αγγλικό Σούπερ Καπ (2001 και 2006). Όχι όμως το πρωτάθλημα, το οποίο «άγγιξε» πέρσι προτού του γλιστρήσει (μαζί με τον ίδιο) στο φινάλε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News