default-image

Αναμονή για Ροντρίγκεζ

Αθλητισμός
Αναμονή για Ροντρίγκεζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς… Ιταλίας κινείται ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης της Ελλάς Βερόνα στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκες.

Θεωρητικά, η απάντηση θα έπρεπε να είχε ήδη δοθεί, όμως οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας καθυστερούν, αφού όπως φαίνεται, θέλουν πρώτα να ετοιμάσουν τη διάδοχη κατάσταση.

Τα τελευταία σενάρια τη θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ράφα Μαρκες και τον δικό μας, Μάριο Οικονόμου, οι οποίοι εμφανίζονται σαν οι επικρατέστεροι για αντικαταστάτες του Ροντρίγκες στην περίπτωση που δεχτεί τελικά να τον παραχωρήσει. Όπως είναι φυσικό, αυτή η κατάσταση καθυστερεί τις εξελίξεις και οι «πράσινοι» δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο στην παρούσα φάση από το να περιμένουν.

Όμως η ιταλική αγορά δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό μόνο σε ό,τι αφορά την προσθήκη του κεντρικού αμυντικού, αλλά και λόγω της υπόθεσης Καρέλη.

Είναι γνωστό πως ο Έλληνας επιθετικός απασχολεί σοβαρά την Τορίνο. Δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν το διαρκές πρέσινγκ που υφίσταται, όμως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πει το «ναι» σε παραχώρησή του αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, υπάρχει σημαντική διαφορά και από το περιβάλλον των «πρασίνων» τονίζεται πως έτσι όπως είναι η κατάσταση ο Καρέλης δεν παραχωρείται, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, ο οποίος ξεχωρίζει και με τις εμφανίσεις του με την Εθνική, οπότε αναμένεται η τιμή του να εκτοξευθεί στο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News