default-image

Ποδαρικό με μπάλα στην Αγγλία!

Αθλητισμός
Ποδαρικό με μπάλα στην Αγγλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως συνέβη τις ημέρες των Χριστουγέννων με τη Boxing Day, έτσι και την πρώτη ημέρα του χρόνου, θα υπάρξει δράση στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, σήμερα (01/01) διεξάγεται η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σημαντικές αναμετρήσεις.

Αρχικά, στις 14:45 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη φορμαρισμένη Στόουκ στο «Μπριτάνια». Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να πλησιάσουν στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Στόουκ παρά του ότι έχει ήδη μία μεγάλη απόσταση από τις τελευταίες θέσεις, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Στις 17:00 διεξάγεται και το μεγαλύτερο μέρος των αναμετρήσεων. Σημαντικότερη είναι αυτή της Σαουθάμπτον με την Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλουν τη νίκη για να πάρουν προβάδισμα για τα προκριματικά του Champions League.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την γκέλα της απέναντι στην Μπέρνλι. Υποδέχεται τη Σάντερλαντ και φαινομενικά θα έχει εύκολο έργο.

Η φορμαρισμένη Λίβερπουλ των δύο συνεχόμενων επιτυχιών, αντιμετωπίζει τη Λέστερ με τις «αλεπούδες» να αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσουν στις θέσεις της παραμονής.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, διεξάγεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» όπου η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου. Οι «μπλε» έχουν δύσκολο πρόγραμμα και θέλουν να αποδείξουν πως παραμένουν η ισχυρότερη ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News