Αθλητισμός

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη του ο Μπιανκί

Δεν έχει παρουσιάσει καμιά εξέλιξη η πορεία της υγείας του Ζουλ Μπιανκί, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της οικογένεια 25χρονου οδηγού.

Ο Γάλλος οδηγός της Marussia υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα σε σφοδρή έξοδο του κατά τη διάρκεια του ιαπωνικού Grand Prix στην πίστα της Σουζούκα.

Έχει υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη, ένα από τα συνηθέστερα εγκεφαλικά τραύματα και έχει μεταφερθεί εδώ και λίγες εβδομάδες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νίκαιας. Η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπιανκί:

Οι γονείς του Ζουλ Μπιανκί, Φιλίπ και Κριστίν, θα ήθελαν να δώσουν την κάτωθι ενημέρωση αναφορικά με την κατάσταση υγείας του Ζουλ:

"Μιας και φτάνουμε στην ολοκλήρωση μιας δύσκολης χρονιάς για την οικογένεια μας, θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε περαιτέρω για την ιατρική κατάσταση του Ζουλ, σύμφωνα με τη δέσμευση μας να δίνουμε πληροφορίες στους πολυάριθμους οπαδούς του.

Ήταν ένα σημαντικό και παρήγορο βήμα για εμάς το γεγονός πως καταφέραμε να μεταφέρουμε τον Ζουλ στη Γαλλία τον προηγούμενο μήνα, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του, έχοντας κοντά του την οικογένεια και τους φίλους του. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ζουλ και για εμάς.

Από εκείνη την ώρα ο Ζουλ έχει δεχθεί την καλύτερη δυνατή φροντίδα στην εντατική μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Νίκαιας και τώρα που βρίσκεται στο κέντρο αποθεραπείας του νοσοκομείου για αυτού του είδους τα τρύματα.

Η νευρολογική κατάσταση παραμένει δίχως αλλαγή. Δεν έχει τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει δίχως μηχανική υποστήριξη. Παρότι δεν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες να σας δώσουμε, μας παρηγορεί το γεγονός πως ο Ζουλ συνεχίζει να μάχεται, όπως γνωρίζαμε πως θα κάνει. Αυτό βοήθησε την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί να ξεκινήσει το προγραμματισμένο, αλλά επίπονο πρόγραμμα της αποθεραπείας.

Όσο σκεφτόμαστε τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε ξανά τη συγκινητική συμπαράσταση και αγάπη προς τον γιο μας. Είναι περίοδος δοκιμασίας για την οικογένεια μας, αλλά η γνώση πως έχει αγγίξει τις ζωές τόσων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μας έχει βοηθήσει.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε πληροφορίες όταν αρμόζει και την ειλικρινή εκτίμηση μας σε όποιο συνεχίζει να προσεύχεται για τον Ζουλ".

Σχόλια