default-image

Μοίρασε «Ελπίδα» το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Μοίρασε «Ελπίδα» το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» βρέθηκε και φέτος αντιπροσωπία, παικτών και προπονητών, του Ρεθύμνου.

Οι Κρητικοί εξέφρασαν και φέτος την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους στα παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα, ενώ τους μοίρασαν και αναμνηστικά δώρα. «Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο νοσοκομείο μας, για ακόμα μία φορά. Στα πρόσωπά σας βλέπουμε καλούς μας φίλους και σημαντικούς συμμάχους στον αγώνα μας κι αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενθάρρυνση μπροστά στο δύσκολο έργο μας. Η διαρκής σας παρουσία εκφράζει τη βαθιά σας ευαισθησία και την αγάπη σας για τα παιδιά... Με συγκινεί πολύ η συνεχής υποστήριξη από την πλευρά τόσο της ηγεσίας όσο και των παικτών της ομάδας από την Κρήτη, που μας κάνει υπερήφανους με το ήθος και τις επιτυχίες της», ανέφερε σχετικά η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, ευχαριστώντας τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη δήλωσε: «Σαν ομάδα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και στην τοπική κοινωνία κάτω στο Ρέθυμνο και όπως κάθε χρόνο το έχουμε κάνει θεσμό να ερχόμαστε στο σύλλογο «Ελπίδα». Είναι τρίτη διαδοχική χρονιά και είμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά και μάλιστα θα κάνουμε και εξετάσεις για να γίνουμε και δωρητές μυελού των οστών, που χρειάζεται, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας και θέλουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

Στην ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα», πλην του Θανάση Σκουρτόπουλου, των παικτών του Γιάννη Καλαμπόκη, Γιάννη Σίνη και Σταύρου Σχίζα και του ισχυρού άνδρα του Ρεθύμνου, βρέθηκαν ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Γιώργος Κούμουλος, ο οικονομικός διευθυντής Μανώλης Κεφαλογιάννης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη. Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν μπλουζάκια με το σήμα της ομάδας, ενώ ο σύλλογος «Ελπίδα» για να τους τιμήσει τους πρόσφερε το μετάλλιο του υποστηρικτή. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο διοικητής του νοσοκομείου παίδων «Η Αγία Σοφία» Μανώλης Παπασάββας και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «Ελπίδα», Μελίνα Δασκαλάκη, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Έλλη Τζανετάτου και Κέττυ Φιλιππίδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News