Αθλητισμός

Γκατούζο: "Αυτή τη φορά αφήνω τον ΟΦΗ!"

Δηλώσεις βόμβα του Τζενάρο Γκατούζο δημοσιεύει η ιταλική ιστοσελίδα Repubblica Sport, κάνοντας λόγο για αμετάκλητη παραίτηση από τον ΟΦΗ.

Σε δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Οι μισθοί δεν καταβάλλονται εδώ και μήνες, είναι αδύνατο να συνεργαστεί κανείς με σοβαρότητα και ηρεμία. Βρήκα την ομάδα την Δευτέρα στην προπόνηση διαλυμένη και οι παίκτες ζητούσαν χρήματα". Ο Γκατούζο επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του.

Η Repubblica Sport αναφέρει ότι η περιπέτεια του Γκατούζο στον πάγκο του ΟΦΗ σταματά, με τον πρώην παίκτη της Μίλαν να υποβάλει αμετάκλητη παραίτηση από τον ελληνικό σύλλογο. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι την Δευτέρα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, πολλοί παίκτες δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν προπόνηση αν δεν τους εγγυούνταν τους μισθούς. Επίσης υπήρχαν προβλήματα με τη μη αδειοδότηση της ομάδας, που δεν επέτρεπε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, όπως  και τη συνεχή ανακάλυψη των προηγούμενων χρεών

Ο Γκατούζο τόνισε στη δήλωσή του:«Είχα ήδη αναφερθεί φορά δημοσίως, πρώτα με το περίφημο ξέσπασμα τον περασμένο Σεπτέμβριο από τα μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια με την παραίτηση του Οκτωβρίου . Επέστρεψε στη θέση μου λόγω της βούληση των οπαδών. Ήμουν πεπεισμένος ότι μπορούσαμε να το παλέψουμε. Δεν είχα φανταστεί ότι τα προβλήματα θα αυξάνονταν περισσότερο ώστε να μην αντιμετωπίζονται.

Λυπάμαι τόσο πολύ για τους ανθρώπους της Κρήτης, γιατί δεν αξίζουν όλα αυτά. Ο ΟΦΗ είναι μια υπέροχη ανάμνηση. Πάλεψα με όλες τις δυνάμεις μου για τον ΟΦΗ, πληρώνοντας  από την τσέπη μου κάποια έξοδα για το σύλλογο. Αλλά η παρούσα κατάσταση ήταν πέρα από τη δύναμή μου. Αν έμενα, χωρίς να μπορώ να αποτρέψω το ναυάγιο, θα ήμουν απρεπής και ασεβής ειδικά στους ανθρώπους της Κρήτης"

Αυτούς που θα ήθελα να ευχαριστήσω μαζί με τους διοικούντες, είναι εκείνους τους εργαζόμενους και εκείνους τους παίκτες του ΟΦΗ που με στήριξαν σε μια μάχη που διήρκεσε έξι μήνες. Βρήκα την ομάδα την Δευτέρα στην προπόνηση διαλυμένη και οι παίκτες ζητούσαν χρήματα. Εύχομαι σε όλους τους οπαδούς του ΟΦΗ ένα καλύτερο μέλλον».

Σχόλια