default-image

«Θα τα βγάλω όλα στη φόρα να τα δει ο κόσμος»

Ποδόσφαιρο
«Θα τα βγάλω όλα στη φόρα να τα δει ο κόσμος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έτοιμος για όλα», εμφανίζεται -εκ νέου- ο Μάριος Παναγή. Ο διεθνής διαιτητής -που απασχολεί, πλέον, μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης με τις αποκαλύψεις του για τα κακώς κείμενα στον χώρο του ποδοσφαίρου- με δηλώσεις του στο «Shootandgoal», ανέφερε ότι δεν φοβάται κανέναν!

Αποκάλυψε μάλιστα και το «plan B» που έχει στο μυαλό του. «Είμαι έτοιμος για όλα! Εγώ δεν φοβάμαι κανένα! Αν δεν έχει την κατάληξη που θέλω η προσπάθεια που κάνω, έχω plan B!

Να σας πω και ποιο είναι αυτό; Θα τα βγάλω όλα στη φόρα να τα δει ο κόσμος!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος διαιτητής από την Πάφο, όπου βρέθηκε το Σαββατοκυρίακο. «Είμαι έτοιμος να πληρώσω οποιοδήποτε κόστος, αρκεί να λάμψει η αλήθεια και να μάθει ο κόσμος τι πραγματικά γίνεται. Υπάρχουν αποδείξεις που μιλούν μόνες τους», πρόσθεσε.

Ο Παναγή ρωτήθηκε και για την άρνησή του να συμμετάσχει στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ & Θέαμα», όπου ήταν καλεσμένος ο Κώστας Κουτσοκούμνης. «Γιατί αυτό ακριβώς ήθελαν να κάνω! Γιατί να πάω σε μια εκπομπή που είχε ως στόχο να βελτιώσει την εικόνα του Κουτσοκούμνη; Είναι καιρός ο κύριος Κουτσοκούμνης να βγει από το γυάλινό του σπίτι και να φορέσει παντελόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απάντησή του.

Κληθείς να σχολιάσει τα αρκετά «μπράβο» που εισέπραξε στη συγκεκριμένη εκπομπή, από τον πρόεδρο της ΚΟΠ, είπε: «Γιατί δεν μας τα έδωσε όταν ήμασταν πίσω από κλειστές πόρτες και προτίμησε να μας αμφισβητήσει και συνεχίζει να το πράττει μέχρι σήμερα; Όταν λέει ότι όρισε ερευνώντα λειτουργό για την υπόθεση με τον διαιτητή που καταδικάστηκε για τη μεταφορά αντικειμένων στο γήπεδο, εγώ τον προκαλώ να δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα. Τον προκαλώ να δώσει στη δημοσιότητα και το πόρισμα του κυρίου Βρυωνίδη».

Σύμφωνα με τον Μάριο Παναγή, για να «καθαρίσει» η διαιτησία, «πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος που συνδέει τον Γιώργο Κούμα με τη διαιτησία», ενώ για τον αρχιδιαιτητή, Χανς Ρέιγκβαρτ, είπε: «Προσπάθησε στην αρχή να βελτιώσει την κατάσταση, ωστόσο στην πορεία υπέκυψε και αυτός στις πιέσεις άλλων. Αρχιδιαιτητή από το Διάστημα να φέρουν, όταν επεμβαίνουν στο έργο του τίποτε δεν θα αλλάξει».

«Έχεις κατηγορηθεί πως άργησες να μιλήσεις και πως όλα αυτά γίνονται για να κατεβείς στις εκλογές με το Κίνημα των Οικολόγων», ρωτήθηκε ο Παναγή και απάντησε σχετικά: «Όποτε και αν μιλούσα τα ίδια θα έλεγαν. Όσο για την πολιτική δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Και επειδή γνωρίζω ότι αναφέρεστε στις δηλώσεις του Λούκα Φανιέρου, να απαντήσω πως αν με προτρέπει, ίσως και να το σκεφτώ».

ΠΗΓΗ: SentraGoal.com.cy

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News