default-image

Πετρόπουλος: «Δύσκολη, αλλά απαραίτητη απόφαση»

Ποδόσφαιρο
Πετρόπουλος: «Δύσκολη, αλλά απαραίτητη απόφαση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ μέσα από το επίσημο σάιτ της ομάδας ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι είναι πολλοί οι λόγοι που τον έκαναν να αποφασίσει να φύγει.

Ο Έλληνας επιθετικός τονίζει ότι ήταν τιμή του που συνεργάστηκε με τον Γκατούζο, ενώ εύχεται καλή επιτυχία στον ίδιο και τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά, τα όσα λέει ο Πετρόπουλος:

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο, την διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου καθώς και όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα για την συνεργασία μας σε αυτή την δεύτερη βραχύχρονη παρουσία μου στο Ηράκλειο.

Είναι μια δύσκολη απόφαση για εμένα αλλά ήταν απαραίτητη για πολλούς λόγους. Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω και να προσφέρω όσα ήθελα στον ΟΦΗ που σίγουρα έχει μια θέση στην καρδιά μου. Θέλω να τονίσω πως η ομάδα έχει την τύχη να έχει στην οικογένεια της τον κ. Γκατούζο, μια παγκόσμια προσωπικότητα που έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και δίνει πολλά παραπάνω από τα συνηθισμένα.

Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί του και εύχομαι στην ομάδα και στον ίδιο καλή επιτυχία στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News