default-image

Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Μπάσκετ
Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Παναθηναϊκό η αυριανή (30/12, 22:00) αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη.

Αυτό επισήμανε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς καθώς, όπως επισήμανε καταρχήν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προστατεύσει την έδρα του.

«Το πρώτο μας παιχνίδι στο Top 16 είναι πολύ σημαντικό, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Η Μακάμπι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια ισχυρή ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά α πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Μαζί του συμφώνησε και ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. «Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η Μακάμπι έχει το ίδιο DNA με τα τελευταία χρόνια: καλούς σουτέρ, καλούς περιφερειακούς που διεισδύουν και δύναμη μέσα στη ρακέτα. Παίζουν καλά και γι' αυτό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, να τους κρατήσουμε έξω από τη ρακέτα και παράλληλα να προσέξουμε τους σουτέρ τους», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News