Αθλητισμός

Συνεδριάζει σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ και κορυφώνει τις επαφές

Κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά σήμερα για τον ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα, με τη διοίκηση να έχει μπροστά της πολλά μέτωπα. Ο Τζενάρο Γκατούζο επέστρεψε το Σάββατο από την Ιταλία, όπου είχε επωμιστεί και το βάρος για συζητήσεις με τους συμπατριώτες του, που έχουν δείξει επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.

Κάτι χειροπιαστό, που θα έβαζε άμεσα τέλος στην αγωνία των φιλάθλων, δεν υπάρχει, όμως ο 37χρονος προπονητής συνάντησε κάποιους ανθρώπους... κλειδιά. Παραμένει αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης και κάποιες πληροφορίες λένε ότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις προς τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, ότι το αργότερο στις αρχές Ιανουαρίου θα υπάρχουν πληρωμές.

Άλλωστε, η εισροή χρημάτων στα ταμεία μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι ένα βασικό ζητούμενο. Πρόσφατα στο ράδιο 98,4 ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Μανουσάκης είχε μιλήσει για ένα σημαντικό ποσό από την πλευρά των Ιταλών, που θα έρθει στην ομάδα ως ταμειακή διευκόλυνση έναντι αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Όλα αυτά τα ζητήματα αναμένεται να συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που έχει ήδη προγραμματιστεί. Μην ξεχνάμε ότι σιγά-σιγά οδεύουμε για τη γενική συνέλευση της 5ης Ιανουαρίου και οι διοικούντες θέλουν να είναι σε ετοιμότητα και με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Μάλιστα, λέγεται ότι πριν από αυτή την ημερομηνία είναι πιθανό να γίνει σημαντικό ραντεβού με τους Ιταλούς στην Αθήνα, ώστε να δρομολογηθούν ορισμένα πράγματα.

Επίσης, τη διοίκηση θα απασχολήσει σήμερα ο καθορισμός των επόμενων κινήσεων προς ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, με φόντο την αδειοδότηση και το άρθρο 99. Ο χρόνος κυλάει και πρώτα για υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση με τα οικονομικά, αλλά και την προσπάθεια ενίσχυσης.

Σχόλια