default-image

Ανακοίνωσε τον Μπέλιτς η Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε τον Μπέλιτς η Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκολα Μπέλιτς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των ακριτών, που με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησαν τη συμφωνία: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Μπέλιτς».

Ο 31χρονος Σέρβος μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας παίξει σε Πανσερραϊκό (27 συμμετοχές-3 γκολ), Ατρόμητο (7 συμ.), Πανθρακικό (10 συμ.) και μέχρι πρότινος Πλατανιά (8 συμ.-2 γκολ).

Στα αγωνιστικά, πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν και ακολούθησαν το διαφορετικό πρόγραμμα που ετοίμασε το προπονητικό επιτελείο.

Έμφαση στην τακτική με συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες που έχουν ανασταλτικό ρόλο αλλά και σ' αυτούς που έχουν περισσότερο επιθετικές αρμοδιότητες με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις εντολές του και στα δύο ξεχωριστά κομμάτια της σημερινής προπόνησης.

Για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Παπαστεριανού που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Στο μεταξύ, για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, ενώ στις 13:00 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Le Chalet ο προπονητής της ομάδας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News