default-image

"Πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ"

Μπάσκετ
"Πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (17.00) το Ρέθυμνο με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Η Ένωση προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και φυσικά θα προσπαθήσει να βάλει τέλος σ' αυτό το αρνητικό σερί.

«Κάθε αγώνας έχει μεγάλη σημασία για μας, ιδιαίτερα τώρα που προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλούς ξένους και πρέπει να τους περιορίσουμε. Επίσης πρέπει να έχουμε διάθεση να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ», τόνισε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Και ο τεχνικός της «Ενωσης» συνέχισε, μιλώντας για τον αντίπαλο: «Είναι μία ισορροπημένη ομάδα. Είναι αρκετά φορμαρισμένη και οι παίκτες της παίζουν ομαδικά».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ ανέφερε: «Δυστυχώς, δεν έχουμε και πολλά σημεία για να μπορούμε να στηριχθούμε, λόγω της μέχρι στιγμής απουσίας του Ίνγκλις και των τραυματισμών που έχουμε. Δεν καταφέραμε να έχουμε ένα νέο ξένο παίκτη, οπότε βασιζόμαστε στην διάθεση που θα δείξουμε για να παίξουμε όσο καλύτερο μπάσκετ μπορούμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κασελάκης σχολίασε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας από τη στιγμή που προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει δείξει σταθερότητα μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, ώστε από την αρχή να έχουμε τα ηνία του αγώνα.

Χωρίς αμφιβολία, το «κλειδί» θα είναι η άμυνα. Πρέπει να επιβάλλουμε την άμυνά μας και στην επίθεση να βγάλουμε όσα δουλέψαμε σε αυτό το διάστημα της διακοπής. Επίσης, πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και στα σαράντα λεπτά.

Το Ρέθυμνο απαρτίζεται από καλούς ξένους παίκτες. Πέρα από αθλητικότητα, οι αντίπαλοι έχουν και πολύ υπομονή στο παιχνίδι τους. «Διαβάζουν» αρκετά καλά το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα για να τους σταματήσουμε. Αλλιώς, θα έχουμε πρόβλημα».

Τέλος, για το πού θα βασιστεί η ΑΕΚ ξεκαθάρισε: «Στην επιβολή της άμυνας από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να κρατήσουμε σε χαμηλά στάνταρ το Ρέθυμνο και με την βοήθεια του κόσμου μας να έχουμε τον έλεγχο του ματς και στα σαράντα λεπτά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News