default-image

Στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης

Ποδόσφαιρο
Στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στην απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη από τον Ατρόμητο προχώρησε ο Παναθηναϊκός μετά από διαπραγματεύσεις που είχαν στο τελευταίο διήμερο.

Ο Ταυλαρίδης θα αποτελέσει την πρώτη από τις δύο κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο με τον Ατρόμητο για άλλον ενάμιση χρόνο. Ωστόσο όταν έμαθε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και εκείνος από την πλευρά του εξέφρασε την επιθυμία του να ντυθεί στα πράσινα.

«Είναι το όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό. Σας παρακαλώ αφήστε να πάω και να κλείσω εκεί την καριέρα μου», ήταν τα λόγια του στους ανθρώπους του Ατρομήτου, οι οποίοι αποδέχθηκαν το αίτημα του παίκτη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος διαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που ήθελε ο Γιάννης Αναστασίου για τον παίκτη που θα αποκτηθεί για το κέντρο της άμυνας και άναψε το πράσινο φως για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ο Ταυλαρίδης θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα (Δευτέρα-Τρίτη) και θα είναι στη διάθεση του προπονητή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News