default-image

Θέλει υπομονή ο Ιβάνοβιτς…

Μπάσκετ
Θέλει υπομονή ο Ιβάνοβιτς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός θέλει στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ για να κάνει το αποφασιστικότερο «βήμα» για την κατάληψη της πρώτης θέσης την κανονική περίοδο της Α1.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι βελτιωμένοι, σε σχέση με την αναμέτρηση στο ξεκίνημα της περιόδου για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο τεχνικός των «πρασίνων» ζητάει από τους παίκτες του υπομονή, ηρεμία και συγκέντρωση.

«Δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Διαφέρει καθώς γνωρίζουν όλοι την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή, ηρεμία και κυρίως να φανούμε έτοιμοι ν' ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα όπου γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει πολύ δυνατά. Περιμένω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός τώρα παίζει πολύ καλύτερα απ' ότι στον αγώνα του Κυπέλλου που είχαμε αναμετρηθεί ξανά», ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου προπονητή.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και το γνωρίζουμε όλοι. Είναι ένα ντέρμπι… Και για όλους είναι συναρπαστικό, το διαπιστώνουμε όλη την εβδομάδα που προηγείται και όχι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μόνο. Στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο ματς. Είναι μια μεγάλη μάχη. Δεν είναι στρατηγική τόσο όσο το ποιος το θέλει περισσότερο. Αυτός που θα παλέψει πιο σκληρά και θα κερδίσει όλες τις διεκδικούμενες μπάλες θα δείξει ότι έχει και τη μεγαλύτερη επιθυμία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε όπως θέλουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News