Αθλητισμός

"Χαρά και τιμή για εμένα"

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι πλέον και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Ο έμπειρος μέσος, μάλιστα, τόνισε ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο. Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/12) βρέθηκε στα γραφεία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή του «αστεριού» Γιάννη Αγγελόπουλου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο 35χρονος μέσος δήλωσε στο atromitosgc.gr:

«Είναι χαρά και τιμή για εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο και από την πρώτη στιγμή αποτελούσε την προτεραιότητα για εμένα και την οικογένειά μου.

Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να είναι σε υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας κι εγώ θέλω από την πλευρά μου να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θεωρώ ότι πρώτος μας στόχος είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ γιατί αξίζει να βρεθεί εκεί και να κυνηγήσει έπειτα μέσα από αυτή τη διαδικασία ότι καλύτερο μπορεί. Παράλληλα μας ενδιαφέρει και η διάκριση στο κύπελλο».

Και ο Κώστας Κατσουράνης κατέληξε: «Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και μετά από την Ινδία ήξερα ότι αποτελούσε την καλύτερη επιλογή. Στη ζωή μου άλλωστε έχω μάθει να κάνω τις καλύτερες επιλογές.. Νιώθω έτοιμος και αυτό που μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου από εμένα ότι σε κάθε αγώνα και σε κάθε εκδήλωση θα δίνω και την ψυχή μου για την ομάδα».

Σχόλια