default-image

Καλά νέα για τον Άρη

Ποδόσφαιρο
Καλά νέα για τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα πάψει να υφίσταται η αγωνία στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Άρη για το τι μέλλει γενέσθαι στο σύλλογο. Την ώρα λοιπόν που ο Γιώργος Γαλανός αποχώρησε απ’ τα διοικητικά, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι και… ακούνε για μπάσιμο του επενδυτή Άλεξ Κάλας, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως τους ενημερώσει όλους για τις τελευταίες εξελίξεις.

Προκειμένου οι κίτρινοι να γνωρίζουν το πώς θα κυλήσει η κατάσταση, το τι θα πρέπει να περιμένουν και το πόσο κοντά ή μακριά εν τέλει βρίσκεται ο ομογενής επιχειρηματίας που φέρεται να αναλαμβάνει πλέον το «κουμάντο» στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Άρη:

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.ΑΡΗΣ και μέλη του Δ.Σ. αύριο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τους προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος και στην συνέχεια με τους παίκτες της ομάδας για να τους ενημερώσουν, λόγω των τελευταίων εξελίξεων που υπάρχουν στο τμήμα.

Οι ιστορικές στιγμές που βιώνει ο τεράστιος Σύλλογος μας δεν αφήνει περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις, ο Ερασιτέχνης θα κινηθεί με απόλυτη υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα και σε κάθε περίπτωση με γνώμονα το συμφέρον του ΑΡΗ για να υπάρξει ένα επίπεδο αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News