default-image

Παίκτης του Κισσαμικού ο Μηνάς Τζανής!

Ποδόσφαιρο
Παίκτης του Κισσαμικού ο Μηνάς Τζανής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Κισσαμικός, με τον 30χρονο αμυντικό Μηνά Τζανή να εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας του Καστελίου και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από την 1η Ιανουαρίου 2015.

Ο Μηνάς Τζανής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Π.Ο. Ατσαλένιου από τον οποίο έκανε το άλμα στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ. Έπαιξε ακόμα σε Β’ και Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου, για να επιστρέψει στον ΠΟΑ για εξάμηνο το 2010. Για τρία χρόνια φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων, πανηγυρίζοντας δύο ανόδους σε FootballLeague και SuperLeague. Την περασμένη σεζόν είχε γεμάτη χρονιά με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ μέχρι πρόσφατα άνηκε στη νεοφώτιστη στη FootballLeague Α.Ε. Ερμιονίδας.

Σε δηλώσεις του ο ηρακλειώτης αμυντικός τόνισε: «Μίλησα με τη διοίκηση και είδα ότι πρόκειται για πάρα πολύ σωστούς ανθρώπους και παράλληλα με κέρδισαν οι χειρισμοί του προέδρου και των συνεργατών του στο θέμα της μεταγραφής μου. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τους ανθρώπους που γνώρισα και έχω μάθει και τα καλύτερα για την ομάδα και ότι υπάρχει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Έτσι πήρα την απόφαση να έρθω στον Κισσαμικό ώστε να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News