default-image

Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Τόρες

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Τόρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Φερνάντο Τόρες θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς οι "ροχιμπλάνκος" ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μίλαν.

Ο Ισπανός επιθετικός θα επιστρέψει στο "Βιθέντε Καλντερόν" μετά από επτά χρόνια απουσίας. Η Μίλαν έψαχνε ομάδα για να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού, ενώ παράλληλα είχε βάλει στο στόχαστρό της και τον Αλέσιο Τσέρσι.

Ο Ιταλός επιθετικός αποτελεί την επιλογή του Πίπο Ινζάγκι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των "ροσονέρι". Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Τόρες και τελικά έδωσε τη συγκατάθεσή του, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Επίσης, ο Τσέρτσι θα επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα, από το οποίο αποχώρησε, φορώντας τη φανέλα της Τορίνο.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Μίλαν κινήθηκε για την απόκτησή του, όμως αυτός επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι διοικήσεις των δυο ομάδων έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την ανταλλαγή των δυο παικτών, με τις υπογραφές να πέφτουν την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News