default-image

Τσεκάρει τον Τετέ ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Τσεκάρει τον Τετέ ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εντάξει στη μετεγγραφική του λίστα το όνομα του Αμπντούλ Αζίζ Τετέ, ενώ παράλληλα εξετάζει και την περίπτωση του Φερνάντο Ουσέρο, ως εναλλακτική επιλογή, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Οι ιθύνοντες του "Δικέφαλου" του Βορρά κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και σε αυτό το πλαίσιο, έχουν εντάξει στη μετεγγραφική τους λίστα, ορισμένα ονόματα και από την ελληνική αγορά. Ένα από αυτά είναι και αυτό του Τετέ του Πλατανιά.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης γνωρίζει καλά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, από τη θητεία του στην ομάδα των Χανίων και φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πλατανιά, ο οποίος αξιώνει 650 χιλιάδες ευρώ, για την παραχώρησή του. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θεωρεί, ότι η μετεγγραφή μπορεί να κλείσει και με τα μισά χρήματα. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του "Δικέφαλου" του Βορρά εξετάζουν και την περίπτωση του Ουσέρο.

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης αναζητεί ομάδα, για να αποχωρήσει και ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εντάξει το όνομά του, στη λίστα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Εξελίξεις στα μετεγγραφικά του ΠΑΟΚ αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, με τους Ζήση Βρύζα και Άγγελο Αναστασιάδη να έχουν καταλήξει στις περιπτώσεις των παικτών, για τους οποίους θα γίνουν κινήσεις για την απόκτησή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News