default-image

Καυστική ανακοίνωση των συνδέσμων του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Καυστική ανακοίνωση των συνδέσμων του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καυστική ανακοίνωση  εναντίων της ομάδας του Πλατανιά αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ για το φιάσκο, όπως τονίζουν, στον αγώνα πρωταθλήματος στα Περβόλια.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή το φιάσκο της διοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα 1500 θεατών ,από την αστυνομική διεύθυνση Χανίων και την διοίκηση ΠΑΕ Πλατανιά.

Το να κάνετε πολιτική με απαγορεύσεις, ανακοινώσεις και να κρύβεστε από τα πραγματικά προβλήματα είναι συμπεριφορά ατόμων που έχουν καβαλήσει το καλάμι.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο.Φ.Η.

Δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες για την -ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ ΣΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.- (μη) διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ Πλατανιά. Άλλωστε εμείς είχαμε παρουσία ΝΟΜΙΜΗ, με εισιτήρια στα χέρια..

Δε θα σχολιάσουμε την αστυνομική επιχείρηση που ήθελε 200 μπαρουτοκαπνισμένους οπαδούς να μπουν σε 3 διαφορετικές θύρες. Ούτε το εναλλακτικό σχέδιο να συγκεντρωθούν αργότερα όλοι μαζί. Τα αποτελέσματα τα είδατε και οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες.

Για κάποιους είναι πολύ βολικό να παρουσιαζόμαστε εμείς σαν «το πρόβλημα». H αντιμετώπιση σας απέναντι στο «πρόβλημα» είναι που σας κάνει αστείους και επικίνδυνους. Για τρίτη σεζόν συμμετέχετε στη κατηγορία αλλά δε φαίνεται να έχετε ξεπεράσει το επίπεδο του γιδοβοσκού της ερήμου.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ - ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο.Φ.Η.

Χωρίς διάθεση αντεκδίκησης ,ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να είστε πιο προσγειωμένοι.

Y.Γ1. Ευχαριστούμε τον Κ. Φασομυτάκη , ήταν δίπλα μας και προσπαθούσε να δώσει λύσεις όπου μπορούσε.

Υ.Γ2. Ρινο ,το ταξίδι για μας έχει αρχίσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News