Αθλητισμός

Τίμησαν τον Θέμη Γύπαρη στο Ατσαλένιο

Ένα χρόνο περίπου μετά τον άδικο χαμό του Θέμη Γύπαρη, σήμερα η μνήμη του τιμήθηκε από ανθρώπους που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και άλλους που τον γνώριζαν μέσα από την ενασχόλησή του με το συνδεσμιακό κίνημα της ΑΕΚ.

Στο Ατσαλένιο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Θέμη φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα παλαιμάχων του ΠΟΑ και ομάδα επίλεκτων με παλαίμαχους της ΑΕΚ και φίλους των κιτρινόμαυρων.

Με τα κιτρινόμαυρα αγωνίστηκαν οι Τσίχλας, Φιλιπάκης, Ασλάνης, Ποντίκαλης, Πανταζής, Τζιράκης, Αγιομυργιαννάκης, Παυλής, Κωστάκης, Δημητριάδης, Μισαργόπουλος Α., Μιμίκος Κ., Μισαργόπουλος Μ., Σαμαριτάκης, Μαρής και Φακίδης ενώ με την φανέλα του ΠΟΑ αγωνίστηκαν οι Βλατάς, Τσαίνης, Ανδριαδάκης, Ρωμανάκης, Καλαφάτης, Σουτζής, Βοργιάς, Καρουζάκης, Πίτσος, Ζανελάρης, Σακαβέλης και  Ρωμανάκης Δ.

Για την ιστορία, οι παλαίμαχοι του ΠΟΑ κέρδισαν με 3-2 με δύο γκολ του «παλαίμαχου» Ζανελάρη και ένα του Μανώλη Σουτζή, ενώ για την ΑΕΚ δύο φορές σκόραρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» Μιχάλης Παυλής.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στις κερκίδες και παρακολούθησε την αναμέτρηση, ενώ πριν την έναρξη του φιλανθρωπικού αγώνα ο πρόεδρος του ΠΟΑ, Γιάννης Καλέμπουμπας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες εκ μέρους των «πρασίνων» στον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μιχάλη Παυλή που τίμησαν με την παρουσία τους το φιλικό παιχνίδι.

Σχόλια