Αθλητισμός

Σαρρής: «Γι’ αυτό παραιτήθηκα»

Λίγο μετά την παραίτησή του από την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Γιώργος Σαρρής εξήγησε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή.

«Την απόφαση την πήρα την Παρασκευή. Πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορώ στην Ελλάδα και όλα τα Σωματεία και οι Ενώσεις να λένε ότι φταίω εγώ που δεν πήραν τα ψίχουλα που αποφάσισε να δώσει ο υπουργός μετά από χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά ο τέως –πλέον- πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο κ. Σαρρής μιλώντας στον «αέρα» με τον Γιώργο Χελάκη έκανε γνωστό ότι οι εξελίξεις για την εκλογή του νέου προέδρου θα οριστούν από τον αναπληρωτή πρόεδρο, Γιώργο Βούρβαχη.

Επεσήμανε ότι τακτοποιήθηκε το ζήτημα της αποζημίωσης του Κλαούντιο Ρανιέρι. Αυτή ορίστηκε στις 500.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα δοθεί σε δόσεις των 100.000 ευρώ αρχής γενομένης από τον Μάιο.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό –αυτή την στιγμή- να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν να αποφασίζει να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενες Κοινοβουλευτικές Εκλογές εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σχόλια