default-image

Ανεβάζουν την αντιπαράθεση στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ανεβάζουν την αντιπαράθεση στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι είναι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανεβάσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης...

Από την ώρα που η ΠΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική της Λίγκας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για την υπόθεση, καθώς ο σύλλογος έχει έννομο συμφέρον.

Ζήτησαν, μάλιστα, να πάρουν στα χέρια τους την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, κάτι που πέτυχαν μετά από αρκετές νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει αναφορά στα γεγονότα με την ρίψη βεγγαλικών και κροτίδων στο Γλύκο (τόσο στη διάρκεια της προθέρμανσης, όσο και την ώρα που το παιχνίδι ήταν έτοιμο να αρχίσει ), στα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν ανά διαστήματα και στο "κυνήγι" οπαδών στον Περέιρα με τη λήξη.

"Με βάση όσα έγιναν θα μπορούσε να επιβληθεί και τιμωρία έδρας και τώρα είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να κληθεί να πληρώσει μόνο ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο" λένε στην Τούμπα και θεωρούν ότι η συγκεκριμένη έκθεση σε συνδυασμό με το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Ανδρέας Παππάς στη Λιβαδειά είναι σοβαρές αφορμές για να ανεβάσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ντέρμπι είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των δικηγόρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News