default-image

Στον υπουργό Δικαιοσύνης ο Μποροβήλος

Ποδόσφαιρο
Στον υπουργό Δικαιοσύνης ο Μποροβήλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, είχε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, για τα ζητήματα διαφθοράς που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, του ζήτησε να τρέξει άμεσα όλες τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις και να διαλευκανθούν το συντομότερο δυνατό.

Η απόφαση για συνάντηση με τον υπουργό είχε παρθεί από τις 24 Νοεμβρίου και ήταν πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είχε γίνει αποδεκτή από το σύνολο των ΠΑΕ-μελών της Λίγκας στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού.

Μάλιστα, θα είχε ήδη πραγματοποιηθεί το ραντεβού των δυο πλευρών, αν δεν προέκυπταν πολιτικά ζητήματα μείζονος σημασίας, τα οποία έφεραν "πίσω" το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, εκπροσωπώντας τις ομάδες, ζήτησε από τον κ. Αθανασίου να προχωρήσουν οι δικαστικές υποθέσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως κατεπείγουσες και σχετίζονται με τη διαφθορά και τη βία.

Μάλιστα, έγινε αναφορά και σε συγκεκριμένες υποθέσεις, όπως αυτή των στημένων αγώνων τρία χρόνια πριν, του ξυλοδαρμού και των επιθέσεων σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου και τις τελευταίες διώξεις σε 16 άτομα για εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News