default-image

Τρίποντο και... τρίτος ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Τρίποντο και... τρίτος ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, καλές γιορτές θα κάνει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και τελευταία για το 2014 νίκησε με 2-0 την Κέρκυρα στη Λεωφόρο.

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα στα Πηγάδια και επιστρέφοντας στις επιτυχίες  διατηρήθηκαν κοντά στους πρωτοπόρους, στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου χτύπησε στο τέλος κάθε ημιχρόνου, με το γκολ του Καρέλη στο 45' να είναι κομβικό και να δίνει ψυχολογία στους «πράσινους» που καθάρισαν το τρίποντο με γκολ στο 86' του Χουχούμη, που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.

Οι «Φαίακες» ξεκίνησαν καλά το ματς, αλλά από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποια από τις ευκαιρίες τους λύγισαν και γνώρισαν δίκαια την ήττα. Έτσι, έμειναν στους 18 βαθμούς και κοντά στις επικίνδυνες θέσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Δώνης, Καρέλης (65' Λαγός), Ντίνας (83' Μπούι), Μπούρμπος, Πράνιτς (88' Κλωναρίδης), Πέτριτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (46' Κοντός), Ναγιάρ (76' Μπόρχα), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο (53' Κρητικός), Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News