default-image

ΑΟΧ-Αχαρναϊκός 2-2 σε τρομερό ματς!

Ποδόσφαιρο
ΑΟΧ-Αχαρναϊκός 2-2 σε τρομερό ματς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα καλύτερα ματς της Football League έγινε σήμερα στα Περιβόλια, εκεί όπου ΑΟ Χανιά και Αχαρναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Πλέον τα Χανιά βρίσκονται λίγο κάτω από τις θέσεις των πλέι οφ, με τους «πράσινους» να ακολουθούν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι στο γήπεδο Περιβολίων ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Αχαρναϊκό, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' με πλασέ, σε κενή εστία, του Γέσιτς, παγώνοντας τους γηπεδούχους. Πάντως το γκολ ανήκει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Ταμπάκη ο οποίος έβγαλε σε θέση βολής τον συμπαίκτη του. Γενικότερα ο Ταμπάκης ήταν ότι πιο επικίνδυνο είχαν να παρουσιάσουν οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους μοιραίος ήταν ο Μανουσάκης και θα εξηγήσουμε στο τέλος τον λόγο...

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή, αφού μετά το 0-1 ο ΑΟΧ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πίεσε και κατάφερε ανατροπή σε χρόνο... dt. Αρχικά, στο 10', ο Γκότοβος ισοφάρισε με ωραία γυριστή κεφαλιά, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κρητικός με νέα κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς, με τον Γιώργο Βαζάκα να είναι έξαλλος στον πάγκο, ψάχνοντας να βρει πως το 0-1 έγινε 2-1. Όπως και να' χει αυτή η εξέλιξη άνοιξε ακόμα περισσότερο τον ρυθμό στο παιχνίδι και ο Αχαρναϊκός που ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις βγήκε μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση. Τελικά, η υπεροχή του και αυτό το ρίσκο του βγήκε σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης αφού στο 52' μετά από ασταθής επέμβαση του Σικαλιά ο Ταμπάκης από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος γενικότερα παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι ροντέο με απίστευτο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Αποκορύφωμα ήταν δύο: Εκείνη του 65', για λογαριασμό των Χανίων, όταν ο Μαρτσάκης φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ πλάσαρε άουτ, αλλά και αυτή του 92', όπου ο Μανουσάκης από το μισό μέτρο πλασάρει άουτ. Ειδικότερα η φάση του Μανουσάκη είναι από εκείνες που λέμε... δεν χάνονται και γι' αυτό τον λόγο παίρνει τον τίτλο του μοιραίου. Μ' αυτά και μ' αυτά το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν πόντο, βλέποντας πλέον την συνέχεια.

ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Πανανδρέου): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Παγώνης, Εσόνο, Οικονομόπουλος (74' Καμινιώτης), Σιλιγαρδάκης, Καραλής (55' Μαρτσάκης), Καραγιάννης (58' Γκούμας), Πάγκαλος, Κρητικός.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Ιωαννίδης, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Παπατόλιος (62' Καλαμιώτης), Γέσιτς, Νιάρος (71' Στουρνάρας), Ιορδανίδης (86' Καλογερόπουλος), Μανουσάκης, Ζώνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News