default-image

Ήττα για Επισκοπή, 0-2 από Άλιμο

Ποδόσφαιρο
Ήττα για Επισκοπή, 0-2 από Άλιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα έκπληξης έπεσε η Επισκοπή στην Football League, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 από τον Άλιμο. Μάλιστα, για τους φιλοξενούμενους ήταν η πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην Football League, αφού μέχρι τώρα μετρούσαν πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πολύπειρος επιθετικός Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος χτύπησε δύο φορές στο φινάλε και χάρισε τη νίκη στον Άλιμο. Πάντως, φάση-κλειδί ώστε να πάρει αυτή την τροπή η αναμέτρηση ήταν εκείνη του 72' όταν ο Μανουσάκης ανέκοψε με φάουλ τον Παντελή ο οποίος έφευγε φάτσα με τον Γουναρίδη, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Επισκοπή για το επόμενο εικοσάλεπτο με παίκτη λιγότερο.

Ο Άλιμος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική του υπεροχή, είχε δοκάρι στο 79' σε εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη, ενώ λυτρώθηκε στο 83' όταν ο Ιωάννου με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ασίστ το Καλαϊτζίδη. Ο 35χρονος σέντερ φορ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο διπλό της ομάδας του, όταν στο 87' με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 και αποτελείωσε την Επισκοπή.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (86' Ράντοβιτς), Πυθαρούλης, Δουμάνης (77' Τζανάκης), Δελήμπασης, Δρακάκης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης (86' Βελονάκης).

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης (79' Κουμπαρούλης), Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Κάρδαρης (59' Μπεριέξ), Σταύρου (70' Γούλας), Παντελής, Σαγανάς, Καραμέρης, Ιωάννου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News