default-image

Ξύλο σε παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου (video)

Αθλητισμός
Ξύλο σε παιδικό αγώνα ποδοσφαίρου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέμιο και Ιντερνασιονάλ συνθέτουν το δίδυμο των δύο  ποδοσφαιρικών γιγάντων της μεγαλούπολης της Βραζιλίας  και η αντιπαλότητα τους είναι διαχρονική και έχει όχι μόνο παρελθόν αλλά και …μέλλον  όπως φάνηκε από το ξύλο που έπεσε στη διάρκεια του αγώνα των ομάδων  τους για παιδιά κάτω των 14 ετών.

 Όλα ξεκίνησαν  σ' αυτή την ...έκδοση του περίφημου Gre-Nal από ένα υπέρ το δέον δυνατό μαρκάρισμα, για να ακολουθήσει ο κακός χαμός με παίκτες και … προπονητές να πιάνονται στα χέρια και όχι μόνον.Σύμφωνα με καταγγελίες μάλιστα ο φυσικοθεραπευτής της Ιντερνασιονάλ Εντουάρντο Ασίς δεν δίστασε να επιτεθεί σε έναν μικρό ποδοσφαιριστή της  Γκρέμιο που απεκόμισε από την εν λόγω οδυνηρή εμπειρία ένα σχίσιμο στο πρόσωπο.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμούν τα πνεύματα με ουκ ολίγους από τους γονείς των μικρών παικτών να σπεύδουν σε γειτονικό αστυνομικό τμήμα για να κάνουν μηνύσεις.

Το ματς όπως ήταν φυσικό διεκόπη οριστικά στο 30ο λεπτό και η τύχη  καθώς και του τίτλου αφού το ματς ήταν ο 2ος τελικός του τοπικού πρωταθλήματος (με την Γκρέμιο να έχει προβάδισμα 1-0 από το πρώτο ματς) να   αναμένεται να κριθεί σήμερα  όταν και θα συζητηθεί από τα όργανα της διοργανώτριας αρχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News