default-image

Υποσχέσεις Σαρρή για την παρουσία του στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Υποσχέσεις Σαρρή για την παρουσία του στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Σαρρής βρέθηκε στη βασική 11άδα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, ανεβάζοντας μάλιστα το ρυθμό του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη υποσχέθηκε να γίνεται ολοένα και καλύτερος με το πέρασμα του χρόνου, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει στο Κύπελλο Ελλάδας.

"Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα, βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και είχαμε σε όλο το παιχνίδι την κατοχή. Ο αντίπαλος έκανε δύο φάσεις, αλλά εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί και πετύχαμε πέντε γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και περισσότερα", τόνισε αρχικά ο στόπερ της Ένωσης, σχολιάζοντας στη συνέχεια τα δύο γρήγορα γκολ που σημείωσε η ομάδα του και το πώς αυτά επηρέασαν τον αγώνα:

"Όταν πετυχαίνεις ένα γρήγορο γκολ αλλάζει η πορεία του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι αντίπαλοι μας κλείνονται για να κρατήσουν το Χ και από τη στιγμή που μπαίνει ένα γκολ απογοητεύονται και η άμυνά τους ανοίγει".

Σχετικά με την απόδοση των αμυντικών, οι οποίοι σε σπάνιες περιπτώσεις έχουν «δουλειά», αλλά πρέπει να είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, ο Σαρρής σχολίασε: "Πρέπει να είσαι πάντα 100% συγκεντρωμένος διότι όταν βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ στην πλειοψηφία η ομάδα σου θα βρίσκεται στην επίθεση. Έτσι όταν ο αντίπαλος προσπαθήσει να βγει στην αντεπίθεση πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος γιατί οι ευκαιρίες που θα βγουν από τον αντίπαλο θα είναι ελάχιστες".

Ο Γιώργος Σαρρής αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ως βασικός, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το ρυθμό του, ενώ όπως ανέφερε και ο ίδιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνονται για να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του: "Είναι πολύ δύσκολο όταν ένας παίκτης δεν έχει ρυθμό. Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις και τις ευκαιρίες που μου δίνονται να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκω όλο και περισσότερο τα πατήματά μου".

Καταλήγοντας σχετικά με το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, το οποίο θα είναι το πρώτο για την ΑΕΚ τη νέα σεζόν με την ομάδα να έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα των τραυματισμών, ο κρητικός στόπερ της Ένωσης υπογράμμισε: "Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει υποχρεωτικά να δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, γιατί βάση αυτών που έχει δείξει η ομάδα μπορεί να προχωρήσει αρκετά σε αυτόν το θεσμό. Πιστεύω ότι όποιο παιδί και να χρειαστεί οποιαδήποτε στιγμή να αναπληρώσει το κενό κάποιου άλλου θα το κάνει επάξια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News