Αθλητισμός

Επανεξετάζεται αύριο η ένσταση του Ολυμπιακού

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε σήμερα τις δυο εμπλεκόμενες ομάδες, δηλαδή, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ότι αύριο θα επανεξετάσει την ένσταση που έχει καταθέσει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Πρόκειται για τη συνέχεια της απόφασης του ΑΣΕΑΔ μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού με την οποία καλούσε τον αθλητικό δικαστή να προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια.

Έτσι αύριο πρόκειται να εξετασθεί και πάλι η υπόθεση και πιθανότατα την ίδια ημέρα να βγει η σχετική απόφαση για την τύχη του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο κατά του κύρους του αγώνα με το «τριφύλλι» για τα προημιτελικά αναφέροντας πως ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν στο γήπεδο αν και τιμωρημένος, ενώ υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ.

Όπως τόνιζαν, ο κανονισμός προβλέπει ότι η ομάδα που παραβαίνει αυτούς τους κανονισμούς, χάνει το ματς στα χαρτιά.

Ο αθλητικός δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση αναφέροντας πως αυτή αφορούσε αγώνα που διοργανώνει η ΕΟΚ, ωστόσο εξ αρχής η ομοσπονδία είχε καταστήσει σαφές πως υπεύθυνος για αυτά τα ζητήματα είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Σχόλια