default-image

Γιορτές από την κορυφή για τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Γιορτές από την κορυφή για τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδιοχτύπησε στη Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε και τα κατάφερε! Θα κάνει λοιπόν γιορτές καμαρώνοντας από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόκειται για την πρώτη φορά από το 1984 που ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα περάσει τα Χριστούγεννα όντας πρώτος. Από μόνο του ένα γεγονός που μπορεί να φέρει πλατιά χαμόγελα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που γίνεται στην εφετινή σεζόν.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την χθεσινή νίκη των παικτών του επί του Λεβαδειακού έχοντας αρκετά παράπονα από τη διαιτησία.

«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά, εμείς κοιτούσαμε και οι αντίπαλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα σταματήσω εδώ. Είπα και το καλοκαίρι ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Κι αυτό κάναμε σήμερα και βοήθησε πολύ και η Παναγία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα και είπαμε ότι πρέπει να κρατηθούμε στην πρώτη θέση και να κερδίσουμε, παρά τις αντιξοότητες που γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν», ήταν τα λόγια του Αναστασιάδη.

Πλέον, το βάρος πέφτει στους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού οι οποίοι καλούνται να προχωρήσουν στις κινήσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας για να μπορέσει εκείνη να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News