default-image

Χωρίς Μπεργκ ο Παναθηναϊκός με Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Μπεργκ ο Παναθηναϊκός με Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάρκους Μπεργκ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Μετά την Ξάνθη, ο Σουηδός επιθετικός θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα τη Δευτέρα (22/12, 19:30) για την 16η αγωνιστική.

Ο ηγέτης της επίθεσης των «πράσινων», o οποίος ανέβασε πυρετό πριν τον αγώνα με την Ξάνθη, γυμνάστηκε ατομικά την Κυριακή (21/12) και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από τον Γιάννη Αναστασίου. Νοκ-άουτ είναι και ο τραυματίας Νάνο (επίσης γυμνάστηκε ατομικά), όπως και ο τιμωρημένος Σίλντενφελντ, ενώ στην 20άδα βρίσκεται ο Μπερίσα.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας σε δυο γκρουπ και τέλος οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.

Τέλος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, «η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που είναι κάτοχοι απλών εισιτηρίων ή κάτοχοι Καρτών Διαρκείας της ΘΥΡΑΣ 8, πως από τον προσεχή αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, θα εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο της ΘΥΡΑΣ 7.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία. Ραντεβού στη Λεωφόρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News