default-image

Ντέρμπι σε Λίντο και Ρέθυμνο, εκτός ο Ηρόδοτος

Μπάσκετ
Ντέρμπι σε Λίντο και Ρέθυμνο, εκτός ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο ματς φιλοξενείται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Λίντο, με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Κρόνο Αγ. Δημ. στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν γνωρίσει ήττα στην έδρα τους φέτος και θέλουν να διατηρήσουν το αλώβητο, όσο δύσκολο κι αν είναι το έργο τους. Παράλληλα, είναι ένα ματς γοήτρου για τους παίκτες του Γιώργου Μακράκη που έχουν ισχυρό κίνητρο κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο. Διαιτητές θα είναι οι κ. Αναστόπουλος Α-Κυριακόπουλος (κομισάριος ο κ. Σαϊτάκης).

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικής σημασίας είναι η εντός έδρας αναμέτρηση της Ακαδημίας Ρεθύμνου με την Πεύκη, η οποία θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο κλειστό «Μ. Μερκούρη». Οι Ρεθυμνιώτες νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα εκτός έδρας τον Ιωνικό Ν.Φ., αλλά για ν' αποκτήσει ουσία το διπλό θα πρέπει να νικήσουν σήμερα την Πεύκη που φιγουράρει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διαιτητές θα είναι οι κ. Καραλής-Κανελλόπουλος (κομισάριος ο κ. Μπορμπαντωνάκης).

Ο Ηρόδοτος, τέλος, έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας την ίδια ημέρα στις 5 μ.μ. το Κορωπί εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει πολύ καλή πορεία ως τώρα, βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και αποτελούν πολύ δυνατό αντίπαλο για τον Ηρόδοτο που θα παλέψει για το καλύτερο. Διαιτητές θα είναι οι κ. Ρίζος-Πετρόπουλος.

Την αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Σπόρτιγκ-Ιωνικός Ν.Φ., Αιγάλεω-Αρχάγγελος, Πόλις Καλλ.-Διαγόρας Δρ., Ίκαρος Ν.Σμ.-Κάδμος.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News