default-image

Γκατούζο: «Θέλουν να φύγουν τρεις, θα έρθουν 6-7»

Ποδόσφαιρο
Γκατούζο: «Θέλουν να φύγουν τρεις, θα έρθουν 6-7»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικός ήταν για άλλη μία φορά ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά ανέφερε ότι οι Πετρόπουλος, Ραζάκ και Μεϊτέ είναι οι παίκτες που θέλουν να φύγουν απ' τον ΟΦΗ, ενώ πρόσθεσε ότι η κρητική ομάδα θα κάνει 6-7 μεταγραφές.

Ο Ιταλός κόουτς αναφέρθηκε στην ήττα απ' τους Χανιώτες, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος έχει βοηθήσει οικονομικά τους ποδοσφαιριστές του σε πολλές περιπτώσεις και έκανε σαφές πως η ομάδα του θα ενισχυθεί με 6-7 γηγενείς και μη παίκτες τον Ιανουάριο, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν υποβιβασμός!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Δεν θέλω να σταθώ στα ατομικά λάθη όπως υπήρχαν αυτά και χάσαμε. Και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη, το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια όμως ένα λάθος για πρώτη μας φορά έκρινε το αποτέλεσμα. Το να χάνεις βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα είναι το ίδιο. Είναι το ίδιο και λυπάμαι για τους οπαδούς που ήρθαν εδώ. Στην πατρίδα μου λένε το να χάσεις μια φορά εντάξει, το να χάσεις δύο εντάξει αλλά το να χάνεις παραπάνω δεν είναι τύχη. Είχαμε απουσίες αλλά αυτό δεν λέει τίποτα γιατί έχεις να κάνεις με επαγγελματίες παίκτες.

Πολλοί παίχτες θέλουν να αφήσουν τον ΟΦΗ και αυτό με πειράζει. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Υπάρχουν κάποια προβλήματα. H πείρα μου λέει ότι θα πρέπει να ανεβάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες.

Δημιουργούνται συνέχεια προβλήματα αλλά όπως και εγώ ήξερα ότι ήρθα στον ΟΦΗ και όχι στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια ομάδα με προβλήματα έτσι το ήξεραν και οι παίκτες. Το ποδόσφαιρο ακόμα και στη ζωή ο εύκολος δρόμος είναι να έχεις άλλοθι. Eίναι άλλοθι να επικαλούνται όλο οικονομικά προβλήματα.

Ας ελπίσουμε το 2015 να είναι μια άλλη χρονιά για τον ΟΦΗ. Μετά τα Χριστούγεννα θα υπάρχουν καλύτερα πράγματα για εμάς. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν ακόμα και οι επιλογές είναι μετρημένες. Αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε αυτό βέβαια αλλά είναι ένα πρόβλημα. Κάποια παιδιά θέλουν να φύγουν, ο Ραζάκ, ο Πετρόπουλος και ο Μεϊτέ.

Σήμερα η αγορά είναι περιορισμένη. Οι επιλογές είναι περιορισμένες . Κοιτάμε για Έλληνες κάτω των 24 χρονών και αν πάρουμε ξένο θα είναι και αυτός κάτω τον 30 χρονών. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ σοβαρό άθλημα όταν φοράς μια φανέλα πρέπει να την σέβεσαι ανεξαρτήτως προβλημάτων όμως υπάρχουν κάποια βασικά λάθη που γίνονται και αυτό με στεναχωρεί. Έχω βάλει λεφτά από την τσέπη μου για τους παίκτες και δεν τους τονώνω μόνο το ηθικό. Θα γίνουν 6-7 μεταγραφές για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στον δεύτερο γύρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News